Jurist ÜRO rändeleppe vastasel piketil: “Sven Mikseri teol on riigireetja teo tunnused!”

1
1456

Tere, hea rahvas!

Mina tulin siia tänasele piketile Järvamaalt. Missiis, et tööaeg on. Mul on mure sellesama üro lepingu pärast. Juristina ma analüüsisin pikalt valitsuse ja Sven Mikseri välisministeeriumi tegevust, selles osas mis puudutab  seda neetud lepingut.

Ja ma jõudsin ühesele järeldusele, et põhiseaduse paragrahv 123 sätestab, et Eesti ei tohi allakirjutada ega ühineda lepingutega, millega ohustatakse suveräänsust. Praegusel hetkel on olukord selline, et salalikult – meie teadmata üritab Sven Mikser serveerida ja allakirjutama sundida, või vähemalt teeb selles osas lobitööd, et me ühineksime selle leppega.

Minu ühene järeldus on see, et sellel Sven Mikseri teol on riigireetja teo tunnused. Jah praegusel hetkel on see hüüe ainult siin tänaval, aga me peame selle teoks tegema.

ja teine asi. Mul on ääretult kurb, et valitsus keda me oleme usaldanud meie riigi etteotsa ei õpi ajaloost. Nad ei mäleta aastat 1939, kui sõlmiti baaside leping. Mis tõi see leping endaga kaasa? See tõi kaasa meie rahva hääbumise ja massilise immigratsiooni. Me oleme praegu täpselt samasugusel teel.

Aga ma tahan ühte asja veel öelda.  Eelkõnelejad on rääkinud enamus sellest, et oht on Aafrika poolt. Tegelikult on oht palju suurem veel. Oht on selles osas, et Venemaa juht Putin kavatseb alla kirjutada ka sellele leppele ja kui meie ühineme selle leppega, siis see tähendab seda, et Putin saab hakata survestama meie riiki ja sealt hakkab voolama meile sisse sealne rahvamass. Ja kui me püüame seda takistada, siis mis see kaasa toob? Algab sõnasõda ja ma ei välista ka seda, et see võib kaasa tuua ka sõja. Reaalse sõja kus meid okupeeritakse täielikult.

Igatahes mina ütlen, et elagu Eesti kui rahvusriik!

1 kommentaar

  1. Elagu Eesti – olen veendunud ja tulihingeline rahvusriigi toetaja ja selle eest seisja.
    Elagu Eesti rahvusriik.

Comments are closed.