Karoli Hindriks jääb endale kindlaks – ta usub oma sõpra, järelikult ei usu politseiuurijaid!

0
2239

Karoli Hindriks jääb endale kindlaks – ta usub oma sõpra, järelikult ei usu politseiuurijaid! Ja on ka tulevikus valmis sõprade heaolu nimel sõna võtma.

————————————-
Karoli Hindriks:
Minu tähelepanu juhiti meediakajastusele välismaalase ründamise kohta. Ma usun oma sõpra ja olen ka tulevikus valmis oma sõprade heaolu nimel sõna võtma. Kahjuks ei saa ma seda rohkem kommenteerida enne asjaolude selginemist.

12.2.2019, kui avaldati politsei teade, et uurimine tuvastas, et Stroomi rannas välismaalast ei rünnatud valeütluste andja suhtes alustati kriminaalmenetlust, jäi Karoli Hindriks endale kindlaks – ta usub oma sõpra, järelikult ei usu politseiuurijaid! Ja ta on ka tulevikus valmis sõprade heaolu nimel sõna võtma:

Karoli Hindriks:
Minu tähelepanu juhiti meediakajastusele välismaalase ründamise kohta. Ma usun oma sõpra ja olen ka tulevikus valmis oma sõprade heaolu nimel sõna võtma. Kahjuks ei saa ma seda rohkem kommenteerida enne asjaolude selginemist.
———
28.11.2018.
Näis, mida hirmsat veel EKRE arvele kirjutama hakatakse.

Karoli Hindriks: 
“Sain just teada, et täna minu head sõpra, ameeriklanna, kes elab Eestis, maksab Eestis makse, loob töökohti ja on õnnelikult abielus, jalutas oma koeraga ning rääkis telefoniga, kui teda ja tema koera ründasid kaks Eesti meest, ühel sinise lille märk (EKRE logo) rinnus, karjudes: “Go home foreigner, go home.” Mõlemad said viga, kuna mehed viskasid suurte kividega. Koer sai kõige enam viga. Kas see on rahvuslus? Kas see ehitab tugevamat Eestit? Ma usun, et isegi 5-aastase matemaatika ütleks, et see ainult lõhub Eesti vaeseteks väikesteks tükkideks. Ma pole mitte kunagi rohkem olnud meie riigi pärast mures kui praegu. Süda läheb pahaks mõttest, et me laseme sellistel asjadel juhtuda.”
– – – – – 
Postimehe artikis EKRE logost ei kirjutata: https://www.postimees.ee/6464738/kaks-meest-rundas-tallinnas-telefoniga-inglise-keeles-raakinud-naists

Allikas/autor: Eve Pärnaste

SEOTUD LUGU: